Logos
Logos

Professionalitat Experiència Especialització

Centres d'Especialitats Mèdiques

L'any 1994 inicia les seves activitats BADAMEDIC, amb la intenció d'oferir a la ciutat de Badalona i voltants, serveis de medicina general amb la major qualitat humana, professional i tècnica. Des d’aleshores, hem experimentat un gran creixement, ampliant les nostres instal·lacions i incorporant professionals de les diferents especialitats mèdiques, per així, poder oferir un major servei, intentant sempre, mantenir íntegra la filosofia inicial de l'empresa.

A BADAMEDIC, proporcionem un servei integral de salut, amb assistència mèdica de primer nivell. El nostre equip, altament qualificat, treballa sempre amb el màxim respecte, afecte i professionalitat per oferir el millor servei. Comptem amb prestigiosos professionals del sector a les més de 20 especialitats mèdiques que oferim, a més de col·laborar amb les principals asseguradores per a la salut.

Actualment, disposem de diverses instal·lacions, les quals es divideixen en dos centres mèdics situats a la zona de Pep Ventura i un altre, a la zona centre de la ciutat, concretament, al carrer Via Augusta.

Benvinguts a BADAMEDIC!


El nostre objectiu


“Tenir cura de la salut i benestar dels nostres pacients amb el millor tracte personalitzat”

Centres Especialitzats Badamedic

Especialitats Mèdiques

Especialitats Mèdiques

Centre Badamedic    Policlínic Augusta

Centres d'Especialitats Mèdiques Badamedic i Policlínic Augusta amb més de 20 especialitats per prevenir, detectar i solucionar els teus problemes de salut.

Odontologia

Odontologia

Badamedic Clínica Dental

A la Clínica Dental Badamedic disposem d'innovadors tractaments, amb els que podràs trobar l'alternativa als ja tradicionals, i especialistes en els quals poder confiar la teva salut bucodental.

Top